Добредојдовте во Панада
✉ info@panada.com.mk 📱 072 626 992
Орешани бб, 1053 Зелениково, Скопје
24 Часовна грижа
Превоз на клиенти
Сопствена амбуланта
Еколошки чиста средина
Врвна хигиена
Физикална терапија
Исхрана според здраствена состојба
Перална и 24 часа топла вода

Наша Мисија

Им ја даваме на постарите лица љубовта и грижата кои им се потребни.

Прочитај повеќе

Работиме и со пациенти со :

Ви треба советување ?

✉ info@panada.com.mk 📱 072 626 992 ☎️ 02 2718 718
Орешани бб, 1053 Зелениково, Скопје