Добредојдовте во Панада
✉ info@panada.com.mk 📱 072 626 992
Орешани бб, 1053 Зелениково, Скопје

Панада располага со два современи компјутери од италијанско потекло за физикална медицина и рехабилитација. Едниот е магнетна терапија, а другиот е сите видови електро терапија. Воведовме и светлосна терапија (ИЦ и УВ). Искусен физиотерапевт ги прави мануелните масажи, кои се медицински и релаксациони, како и масажи со електрични масажери.

Активни и пасивни вежби, вертикализација, раздвижување, разодување со разни помагала до самостојно проодување со комплетни вежби за зајакнување на мускулатурата, е само дел од она што ќе ви помогне да зајакнете и да ви се врати самодовербата.

Третираме: спондилоза, спондилоартроза, дископатии, лумбоишијалгија, артроза на зглобови, остеопороза, ревматски заболувања, парези и парализи на нерви, скршеници на коски (замена на колкови) и слично.