Добредојдовте во Панада
✉ info@panada.com.mk 📱 072 626 992
Орешани бб, 1053 Зелениково, Скопје

Панада Медикал

Во склоп на домот за нега и грижа Панада, во 2006-та година е изградена и функционира амбулантата Панада Медикал. Панада Медикал е приватна здравствена установа која работи по принцип матичен лекар кој е на располагање на сите клиенти на Панада, како и на месното население. Припремена е со ЕКГ, апарат за мерење на шеќер во крвта, притисок, комплетен сет за обработка на декубити, инхалатор, аспиратор, ламби за декубити, како и инфрацрвена ламба, помагало за клистирање, кислородни боци, апарати за вежбање и слично. Во Панада Медикал имаат визита и интернист, кардиолог специјалист како и невропсихијатар во одредени термини од неделата.