Добредојдовте во Панада
✉ info@panada.com.mk 📱 072 626 992
Орешани бб, 1053 Зелениково, Скопје

Превоз на клиенти

 

Со цел да им излеземе во пресрет на нашите клиенти и нивните најблиски од 2009-та година Панада располага со транспортно возило за превоз на изнемоштени стари лица во лежечка состојба. Возилото е на располагање 24 часа на ден секој ден во неделата. Се што треба е да не контактирате и нашата стручна екипа во најкусо можно време ќе го изврши превозот од вашиот дом, болница или било кое друго место до Панада.