Добредојдовте во Панада
✉ info@panada.com.mk 📱 072 626 992
Орешани бб, 1053 Зелениково, Скопје

Transport të klientëve

Me qëllim që t’ju dalim në ndihmë klientëve tanë dhe të afërmve të tyre që nga viti 2009 Panada disponon me automjet për transport të personave të dobët të moshuar në pozicion të shtrirë. Automjeti është në dispozicion 24 orë në ditë për çdo ditë të javës. Gjithçka që duhet të bëni është të na kontaktoni dhe ekipi ynë profesional për kohën më të shkurtër të

mundshme do ta kryejë transportin nga shtëpia juaj, spitali ose çfarëdo lloj vendi deri në Panada.