Добредојдовте во Панада
✉ info@panada.com.mk 📱 072 626 992
Орешани бб, 1053 Зелениково, Скопје

Panada disponon me dy kompjuterë bashkëkohorë me prejardhje italiane për mjekësi fizike dhe rehabilitim. Njëri është terapi magnetike, dhe tjetri është të gjitha llojet e terapisë elektrike. Aplikuam edhe terpi drite (IC dhe UV). Fizioterapist me përvojë i bën masazhet manuale, që janë mjekësore dhe relaksuese, si edhe masazhe me masazherë elektrikë.

Ushtrime aktive dhe pasive, vertikalizim, lëvizje, ecje me pajisje të ndryshme ndihmë deri në ecjen e pavarur me ushtrime komplete për përforcimin e muskulaturës, është vetëm pjesë e asaj që do t’ju ndihmojë që të forcoheni dhe t’ju kthehet vetëbesimi.

Trajtojmë: spondilozë, spondiloartrozë, diskopati, lumboskialia, artroza të kyçeve, osteoporozë, sëmundjet reumatike, parezë dhe paraliza të nervave, fraktura të kockave (zëvendësim të hipit) etj.