Добредојдовте во Панада
✉ info@panada.com.mk 📱 072 626 992
Орешани бб, 1053 Зелениково, Скопје

Lavanderi dhe ujë të ngrohtë 24 orë

Transport të klientëve

Ambulancë  individuale

Mjedis të pastër ekologjik

Higjienë të lartë

Terapi fizike

Ushqim sipas gjendjes shëndetësore

Lavanderi  dhe ujë të ngrohtë 24 orë

Misioni Ynë

Ju a japim personave të moshuar

dashurinë dhe kujdesin për të cilin kanë nevojë.

LEXO MË SHUMË

Punojmë edhe me pacientë me:

Ju nevojitet këshillim ?

✉ info@panada.com.mk 📱 072 626 992 ☎️ 02 2718 718
Oreshan pn, 1053 Zelenikovë, Shkup